Koti

Muuta kotisi helposti ja edullisesti 5 upealla Android-siivoussovelluksella

Kotiisi voi tehdä kaikenlaisia ​​remontteja saadakseen sen näyttämään mahdollisimman kauniilta, mutta joskus se vaatii vain hyvän siivouksen. Jos haluat kotisi kiiltävän kuin timantti, sinun on tehtävä se kunnolla, joten sen siivettämisen sijaan ajattelin, että olisi hyvä puhua muutamasta laadukkaasta sovelluksesta, jotka auttavat sinua siivoamaan kotisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kodin siivouslista

Oletko koskaan huomannut, kuinka saat enemmän töitä tehtyä aamulla, kun sinulla on tehtävälista, jonka voit hoitaa? Sinun ei tarvitse säilyttää tätä hienoa ideaa käytettäväksi toimistossa, koska se on myös hienoa, kun yrität siivota kotiasi. House Cleaning List -sovellus tekee itse asiassa kaiken työn puolestasi ja laatii luettelot, jotka jättävät kotisi tahrattomaksi. Sinun tarvitsee vain käydä läpi kaikki ja tiedät, ettet ole jäänyt paitsi mistään.

Talo Puhdas

Tiedätkö edes kaikesta, mitä sinun pitäisi tehdä, kun on aika siivota kotisi? Ehkä olet jumissa vanhassa rutiinissa ja voit saada paljon enemmän aikaan joka kerta, kun käärit hihat ylös ja ryhdyt töihin. Tähän sovellukseen on sisäänrakennettu perussiivousaikataulu, ja vaikka kaikki ei ehkä koske sinua, on silti mahdollista, että löydät asioita, joita sinun pitäisi tehdä. Sovellus jopa antaa sinulle muistutuksia, jos et valitse tiettyä tehtävää tiettyyn päivään mennessä, kun olet rakentanut oman aikataulusi.

Motivoituneet äidit

Jos ollaan rehellisiä, äidit tekevät suurimman osan työstä kotona, joten he ansaitsevat sovelluksen, joka tekee heidän elämästään paljon helpompaa. Tämä sisältää valtavan luettelon tehtävistä, jotka sinun on suoritettava koko vuoden aikana, mikä tarkoittaa, että jotkin niistä eivät tule esiin liian usein, mutta et ainakaan unohda niitä. Kuten kaikki hienot sovellukset, se on erittäin muokattavissa ja voit tehdä omia erikoistehtäviäsi, jos sinun on suoritettava kotona jotain, jota ei ole luettelossa.

Laskujen järjestäjä

Jos kotonasi on paljon roskaa, se on helppo heittää pois siivouksen aikana, mutta laskut ovat asia, josta et pääse eroon, ellet halua joutua vaikeuksiin. On edelleen tapa päästä niistä eroon, jotta ne eivät makaa ruokapöytäsi ympärillä, mutta ensin sinun on ladattava Bills Organizer -sovellus. Kun olet saanut sen puhelimessasi, voit lajitella laskusi sähköisesti, eikä niiden tarvitse sotkea kotiasi, jotta muistat maksaa ne.

Taloudenhoitaja

Siivouspalvelun palkkaaminen on aina vaihtoehto, johon voit mennä, jos sinulla on paljon rahaa käytettävissä, mutta vaikka piika saattaa tulla siivoamaan kotisi, sinun on silti järjestettävä kaikki. Mistä muuten tiedät, missä tietyt asiat ovat, kun lähdet etsimään niitä? Jos aloitat tämän Housekeeper-sovelluksen käytön, voit jättää muistutuksia, jotka kertovat sinulle, missä kaikki on, ja niin kauan kuin kaikki palaa oikeille paikoilleen, sinun ei tarvitse juosta uudelleen etsimässä tavaraa.

Loputon lista askareista

Siivous on jotain, jota sinun on tehtävä säännöllisesti, joten se ei todellakaan ole yhtä hienoa kuin kunnostusprojektin loppuun saattaminen, mutta se on paljon halvempaa ja sinun on parempi yrittää saada se näyttämään mahdollisimman täydelliseltä ennen suurempien töiden aloittamista. muuttaaksesi kotisi ulkonäköä.

Related posts

Lämmön, valaistuksen ja ilmanlaadun ylläpitäminen kodin energiaa ja terveyttä varten

William Benjamin