Teknologia

Internet-suojaus: Kuinka pitkälle sinun on mentävä?

Tietojen suojaamisesta verkossa on yhä enemmän tulossa yksi tärkeimmistä tietoturvamuodoista. Vaikka tämä on aina ollut tärkeää, käytämme nyt enemmän tekniikkaa kuin ehkä koskaan ennen ja pidämme yhä enemmän henkilökohtaista elämäämme ja arkaluontoisia taloustietoja verkossa. Nykyään joku hakkerointi eri tileihimme voi johtaa siihen, että koko henkilöllisyytemme varastetaan… ja se on melko vakavaa!
Mutta vaikka on tärkeää tunnistaa tietovarkauksien vakavuus, on myös tärkeää, että pidämme asiat perspektiivissä…

Kuinka Internet Security menee “liian pitkälle”

Tämä voidaan havainnollistaa hienosti, kun tulet maksamaan jotain verkossa ja syötät korttitietosi verkkolomakkeeseen. Jotkut ihmiset tässä vaiheessa tuntevat olonsa erittäin epämukavaksi paljastaa nämä tiedot siltä varalta, että niitä pitäisi käyttää ilkeisiin tarkoituksiin. Todellisuudessa tästä kuitenkin puuttuu pointti: korttisi luovuttamiseen Starbucksin kassalla olevalle henkilölle liittyy itse asiassa täsmälleen sama riski. Heidän olisi uskomattoman helppoa nähdä, mitä kortillasi on, ja kirjoittaa ne tiedot jonnekin muistiin, jotta niitä voidaan myöhemmin käyttää verkkokaupoissa. Etkä tiedä kuka oli vastuussa…
Tästä syystä on vähän äärimmäistä välttää kokonaan verkko-ostoksia – varsinkin kun se voi säästää niin paljon rahaa. Tästä syystä on myös vähän liikaa vaivaa liikuttaa hiirtä salasanoja syötettäessä. Jos heidän näppäinpainalluksiaan tallennetaan, jotkut ihmiset kirjoittavat salasanansa väärässä järjestyksessä ja käyttävät hiirtä siirtääkseen kohdistinta. Mutta tämä on hankalaa ja vie aikaa, eikä se ole sen arvoista, kun ajattelee, kuinka monta kertaa sinun on kirjoitettava salasana.
Ja jos joku todella haluaisi murtautua tilillesi… he tekisivät silti.

Oikea määrä

Tämä sama sääntö ei päde, jos olet suuryritys. Jos tietokoneellasi on tietoja monille muille ihmisille, on sinun vastuullasi suojella niitä ja varmistaa, etteivät ne joudu vääriin käsiin.
Myös henkilökohtaisia ​​salasanoja valittaessa on tärkeää olla varovainen. Vaikka et halua mennä äärimmäisiin pitkiin tietojesi suojaamiseen, kannattaa silti käyttää monimutkaista salasanaa, jossa on terveellinen sekoitus numeroita ja symboleja. Tämä ei vaadi ylimääräistä työtä, mutta sen ansiosta olet paljon turvallisempi. Samoin sinun tulee pitää virustorjuntasi ajan tasalla.
Lopuksi, älä unohda perinteistä turvallisuutta. Todellinen, fyysinen turvallisuus on edelleen tärkeintä ja erityisesti niille suurille yrityksille. Jos et ole vielä tutkinut  yrityksellesi, niin mene sekaisin tietoturvaasi ja ole siinä ylivoimainen. huomioon ottaminen on oikeastaan ​​vain itsesi edelle. Yksityishenkilöille sama: miksi sinulla on se erillinen online-tili, jos aiot joka tapauksessa heittää tiliotteen kaikkine tietoineen roskiin? Internet ei ole vaarallisempi turvallisuudellesi kuin todellinen maailma, ja sinun on toimittava tämän todellisuuden mukaisesti.

Related posts

Teknologian Rooli Ruokakuljetuspalveluissa

William Benjamin