Uutiset

5 parasta laitetta Extreme-urheilun ystäville

Jos pidät extreme-lajeista, on hyvä mahdollisuus, että nautit siitä, kuinka paljon ne saavat sinut tuntemaan olosi supersankariksi. Jos on valittavana istua tylsistyneenä töissä ja kirjoittaa tietokoneella, syödä television ääressä tai hypätä alas vuoren kylkeä… no, jälkimmäinen kuulostaa aina mahtavammalta.
Tämä mielessä pitäen saatat myös olla kiinnostunut jostakin tekniikasta, jonka avulla voit saada entistä hauskempaa Extreme-urheilusta. Loppujen lopuksi Batman olisi vain puolet niin mahtava ilman laitteitaan ja ajoneuvojaan, ja sama koskee Bondia. Lue eteenpäin, niin tarkastelemme joitain vempaimia, joiden avulla voit tehdä seuraavasta seikkailustasi entistäkin vauhdikkaamman.

GoPro kamera

GoPro-kamera on kamera, jonka voit kiinnittää mihin tahansa varusteeseen, mukaan lukien kypärään tai polkupyörään, tallentaaksesi kuvamateriaalia toiminnasta. Tämä on loistava tapa kaapata kuvamateriaalia toiminnasta upealla HD-laadulla ja käyttämällä ihanteellista laajakulmaobjektiivia. GoProt ovat tietysti myös uskomattoman kestäviä sekä veden- ja pölynkestäviä. Tämä tarkoittaa, että voit pudota pyörältäsi mutaan tai kiinnittää sen surffilaudan etuosaan etkä ole huolissasi sen vaurioitumisesta.

Sennheiser PMX 685i Sports

Nämä ovat kuulokkeet, jotka on suunniteltu extreme-urheilun ystäville. Ne ovat kevyitä, ohuita ja matalaprofiilisia, mutta ne on suunniteltu pysymään päässäsi, vaikka matkustaisitkin hulluilla nopeuksilla. Jokaisen extreme-urheilun ystävän pitäisi pystyä arvostamaan tätä mahdollisuutta lisätä upea ääniraita mahtaviin seikkailuihinsa, ja sama voi olla totta, vaikka haluaisit vain matkustaa töihin  ja haluat hukuttaa liikenteen nauttiaksesi podcastista.

Jumping puujalat

Hyppypuujalat eivät ole elektronisia missään mielessä, mutta niiden pitäisi ehdottomasti olla “vempaimia”, mikä näyttää täsmälleen samalta kuin jalat, jotka bionisella miehellä pitäisi olla. Nämä ovat valtavia hiilikuituteriä, jotka kiinnittyvät jalkoihin ja antavat sinulle voimaa juosta mielettömillä nopeuksilla ja jopa hypätä ja kääntää aitojen ja autojen yli. Nämä on ehdottomasti oltava!

JetLev

Tätä ei voi ostaa ja viedä kotiin, mutta se on silti mahtava vempain, joka on täydellinen adrenaliininarkojille. Pohjimmiltaan tämä on reppu yhdistettynä tehokkaisiin letkuihin, jotka kiinnittyvät käsiisi ja jalkoihin. Puet sitä veteen, sitten se pumppaa veden ulos järjettömän voimakkaalla paineella, joka riittää työntämään sinut ilmaan, jotta päädyt lentämään ilmassa suorittamaan temppuja kuten Iron Man!

Droonit

RC-drooneja ei ole pelkästään hauskoja lentää – ne ovat turvallisempi vaihtoehto Maglitelle –, mutta ne ovat myös hyviä ottamaan entistä dynaamisempia kuvia toiminnasta. Vaikka niiden hallitseminen surffauksen aikana voi olla hieman hankalaa…

Related posts

Kuinka käyttää verkkoa pitämään harjoittelusi jännittävänä ja haastavana

William Benjamin

Uutisten Vaikutus Julkisiin Infrastruktuuriprojekteihin

William Benjamin

Näin varmistat, että henkilökuntasi on mukava ja terve toimistossa

William Benjamin